Preview: Graveland Fest , 26-27 mei 2023

1 / 1

Graveland Festival  

Ronny Fidom geeft al een paar jaar een mooi feestje genaamd Graveland Festival. De laatste paar jaren is het festival enorm gegroeid. Vorig jaar was dan ook een meer dan prima meerdaags feestje met onder meer WATAIN en MGLA op de bill.  

Dit jaar gaan ze in de overtreffende trap met hun line-up. In het weekend van 25 en 26 mei gaat Graveland Festival weer een mooi metal feestje geven.

Op vrijdag 26 mei staat niemand minder dan Zweedse legende Dismember gepland. Wie is er niet mee opgegroeid in een jaren 90?  Deze avond gaan ze hun ultieme klassieker “Like an Everflowing Stream” ten gehore brengen

Zij worden die dag vergezeld door bands als Taake en onze eigen oldschool death metal legende Asphyx.

Asphyx -27 mei – Graveland fest

Zaterdag 27 mei staat het Britse doom gezelschap Paradise Lost als afsluiter gepland. Deze mannen leveren nu al een paar decennia solide metaalwerk af. Op deze dag kan men ook nog gaan genieten van acts als: Rotting Christ, The Ruins of Beverast, Sinister en diverse andere acts.  

Voor het volledige programma en ticketverkoop verwijzen we je door naar: https://www.graveland-fest.com/  

Het ziet er naar uit dat Graveland Festival de vorige editie weer gaat overtreffen. Wil je een prima metalweekend met top acts voor een schappelijke prijs? Dan raden wij Graveland festival van harte aan!